ZOO City | Slavonski Brod | Supernova

Najbolje odredište za sve ljubitelje i vlasnike kućnih ljubimaca s raznovrsnom ponudom proizvoda za životinje.

ZOO City

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Otkrijte svijet pogodnosti za vaše omiljene mezimce u shopping centru Supernova Slavonski Brod

Destinacija na kojoj će uživati svi vlasnici kućnih ljubimaca i kućni ljubimci s njima svakako je ZOO City. Svoje mjesto u sklopu shopping centra Supernova Slavonski Brod trgovina ZOO City našla je na dijelu retail parka odmah pored trgovine Jysk. Družite se sa svojim ljubimcima i odaberite nešto iz širokog asortimana u sklopu aktualne ponude. Posebno se ističu brendovi na odjelu hrane za mačke: Gourmet Perle, Cat Chow, Ever Clean, Natural Line Cat, Le Chat i brojni drugi. Ponuda za pse odlikuje brendovima Dog Chow, Acana, pro Plan, Happy Dog Supreme, Royal Canin Breed i brojni drugi.

Uz ponude za pse i mačke tu su i asortimani proizvoda za ostale vrste kućnih ljubimaca koji su iz terarija, akvarija ili pernatih životinja. Vjerne kupce ZOO City uvijek i nagradi posebnim ponudama, super akcijskim cijenama i specijalnim iznenađenjima u sklopu ZOO City kluba. Omogućite samo najbolje svojim omiljenim ljubimcima i kupujte uz odlične cijene u sklopu retail shopping parka u Slavonskom Brodu.

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

Zoo City posebno je mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca jer upravo tamo mogu provesti zajedničko kvalitetno shopping vrijeme. Zoo City s radom je počeo još 2008. godine s ciljem da svim ljubiteljima i vlasnicima kućnih ljubimaca ponudi okruženje u kojem će moći uživati.

Danas s ponosom u svojim trgovinama imaju bogat asortiman hrane, poslastica, raznih dodataka, igračaka, krevetića, dekica, putnih artikala i još mnogo toga što će upotpuniti život i potrebe omiljenih kućnih ljubimaca. Bilo da je riječ o psima, mačkama, pticama, glodavcima, ribicama ili gmazovima, u ZOO Cityju ćete pronaći sve potrebno za svoje ljubimce.

Većina članova ZOO City obitelji ima kućnog ljubimca i prema njima gaje stvarnu ljubav. „Iz ljubavi za ljubimce“ slogan je koji ujedno odražava radnu atmosferu u ZOO Cityju gdje vas očekuje ljubazno osoblje koje će u zajedničkoj suradnji pronaći rješenje za sve potrebe vas i vaših kućnih ljubimaca.

U bogatoj ponudi proizvoda možete pronaći suhu hranu za pse, mokru hranu za pse svih tekstura i oblika, veterinarske dijete, barf-raw smrznutu ili sirovu. Također, tu su i posude za hranu ili vodu, zdjelice, hranilice, pojilice, podlošci za posude, ampule protiv nametnika, ogrlica protiv nametnika, sprej protiv nametnika, krletke za velike, srednje i male papige, krletke za kanarince, egzote, oprema za krletke i ostala oprema.