Takko | Slavonski Brod | Supernova

Trgovina Takko nudi vam fantastičan izbor muške i ženske odjeće i modnih dodataka za sve dobne skupine.

Takko | Slavonski Brod | Supernova

Takko

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 14:00
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Savršene modne kombinacije za sve sezone u shopping centru Supernova Slavonski Brod

U dijelu retail shopping parka pronaći ćete pravu modnu meku u trgovini Takko. Smještena odmah pored trgovina Deichmann i dm omogućava vam laku dostupnost i još brže obavljanje svog shoppinga. Jedinstveni koncept shopping retail parka omogućit će vam da se parkirate u neposrednoj blizini trgovine kako ne biste gubili nepotrebno vrijeme ako ste došli s naumom da si kupite novi modni komad iz aktualnih Takko modnih kolekcija.

Ljubitelji atraktivne i povoljne odjeće zasigurno će uživati u bogatom izboru modnih trendova iz kolekcija za jesen-zimu i/ili proljeće-ljeto. Svojom tradicijom duljom od 30 godina Takko će zadovoljiti svoje kupce odličnom ponudom kvalitetnih i povoljnih modnih komada za sve uzraste. Od najmanjeg dječjeg asortimana pa do širokog izbora za muškarce i žene omogućit će vam zbilja povoljnu i jednostavnu kupovinu.  Osvježite svoju garderobu novom jaknom, jeans hlačama, udobnom vestom, modernom bluzom, zanimljivom košuljom ili nadopunite svoj stil odličnim modnim dodacima od torbica, šalova, sunčanih naočala i brojnih drugih iz ponude trgovine.

Širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj

Još od davne 1982. godine Takko Fashion razveseljava sve ljubitelje povoljne kupovine i novih modnih trendova za cijelu obitelj. Tvrtka je nastala u sklopu grupacije Hettlage u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Takko se odlikuje sjajnim izborom povoljnih cijena za sve modne stilove i autentičan modni izričaj.

Svi modni ljubitelji doći će na svoje uz širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Takko nastavlja rast i ekspanziju na europskim tržištu. Svoje trgovine Takko je otvorio upravo u sklopu shopping centara Supernova Hrvatska te je time postao dio velike hrvatske obitelji.

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije. Veliku vrijednost i pažnju u svom poslovanju pridaju uravnoteženoj ponudi kolekcija za sve generacije.

Od sportskog asortimana, majica, trenirki, trendi traperica i brojnih stylish modnih dodataka, Takko Fashion nudi odjeću i obuću za potrebu da se svatko osjeća ugodno u vlastitoj koži. Tvrtka Takko posebno je ponosna i na proizvodnju vlastitih marki koje nude kolekcije za svačiji stil, a svaki od brendova nosi svoj prepoznatljiv znak. Stoga je vrlo jednostavno pronaći odgovarajuću modnu kombinaciju za svakodnevni izgled.