dm | Slavonski Brod | Supernova

Svoju omiljenu dekorativnu i preparativnu kozmetiku, asortiman za bebe i djecu te proizvode za kućanstvo potražite u trgovini dm.

dm

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 14:00
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija

Trgovina dm centra Supernova Slavonski Brod nudi vam sve za njegu tijela i održavanje doma

Prostrani prodajni prostor drogerije dm smješten u retail parku Supernova Slavonski Brod iz dana u dan privlači brojne posjetitelje centra. Praktična i jednostavna kupovina za cijelu obitelj i dom jedan je od glavnih razloga zašto se vjerni kupci ponudi trgovine iznova vraćaju. Brojne pogodnosti, bogat asortiman i izvrsna zastupljenost renomiranih brendova garancija su odlične kupovine, a uz pogodnosti Active Beauty kluba prilikom kupovine ostvariti možete i znatne uštede.

Police trgovine bogato su opremljene preparatima za higijenu i njegu tijela, pa će tako brojni kupci svih generacija moći pronaći idealan proizvod upravo po svojoj mjeri. Kreme, losioni, njega kose, preparati za njegu lica samo su dio asortimana u kojemu može uživati. Ljubitelji zdrave hrane za sebe će nešto zasigurno pronaći u bio kutku trgovine, dok će roditelji svoje bebe i djecu bogato opremiti pelenama, maramicama, dudama, bočicama, proizvodima za njegu i svom potrebnom opremom za njegu nježne dječje kože.

Ljubiteljice make up-a i začarat će bogatstvo asortimana omiljene dekorativne kozmetike i preparata bez kojih vaša kozmetička torbica naprosto nije potpuna. U trgovini dm pronađite proizvode omiljenih brendova ili odaberite poklon koji će zasigurno razveseliti dragu vam osobu.

Vaša prodavaonica kozmetike za njegu tijela i lica, proizvoda za mame i bebe, preparata za zdrav život i prehranu i još mnogo toga

Jedan od najvećih njemačkih drogerijskih lanaca dm – drogerie markt, u Hrvatskoj je prisutan još od 1996. godine, a danas se nalazi u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske: Supernova Zadar, Supernova Zagreb Buzin, Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Slavonski Brod, Supernova Koprivnica i Supernova Karlovac.

U dm-ovoj ponudi je asortiman koji obuhvaća više od 21.200 kvalitetnih drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva, foto usluga i dodatnog asortimana poput hrane za kućne ljubimce, tekstila te raznih sezonskih proizvoda. U cjelokupnoj bogatoj dm-ovoj ponudi proizvoda nalazi se oko 1000 proizvoda iz Hrvatske, a u ponudi su čak 32 dm marke, koje pokrivaju gotovo sve kategorija asortimana.

U nekim dm prodavaonicama može se pronaći i specijalizirani odjel bezreceptnih lijekova, dodataka prehrani, dermatokozmetičkih i medicinskih proizvoda. Jedan takav specijalizirani kutak s više od 1.500 različitih proizvoda nalazi se u centrima Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Zagreb Buzin i Supernova Zadar. U dm-u je zaposleno stručno osoblje koje svojim iskustvom, znanjem i korisnim savjetima može pomoći svim kupcima u pronalasku odgovarajućih proizvoda bilo da je riječ o prirodnoj kozmetici, medicinskim uređajima i pomagalima poput tlakomjera, toplomjera, aspiratora za nos i ortopedske obuće.

Svoje najvjernije kupce dm nagrađuje brojnim pogodnostima i akcijama putem dm active beauty kartice. Svaka kupnja iznad 10 kuna donosi vrijedne bodove koji se mogu koristiti za ostvarivanje brojnih pogodnosti u dm-u. Svoje mjesto u kategoriji kvalitetnih proizvoda pronašle su dm marke kao što su Balea, Balea Men, Denkmit, Ebelin, Alverde, Jessa, trend IT UP, Stella Jones, Soft & Sicher i druge.

Novosti
Uskoro!
dm- zatvoren zbog preuređenja
4. lipnja 2024.

Uskoro te čeka još veći dm u kojem možeš obaviti najbolji shopping! Dok čekaš, svoju kupovinu obavi u dm-u u centru Supernova Colosseum u kojem možeš iskoristiti i popuste koje donosi Super subota.