Admiral | Slavonski Brod | Supernova

Ugodan ambijent, moderna tehnologija i fantastični dobitci garancija su odlične zabave.

Admiral

Radno vrijeme
Ponedjeljak 00:00 - 00:00
Utorak 00:00 - 00:00
Srijeda 00:00 - 00:00
Četvrtak 00:00 - 00:00
Petak 00:00 - 00:00
Subota 00:00 - 00:00
Nedjelja 00:00 - 00:00
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kategorije
Ostalo
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kategorije
Ostalo

Admiral klub u centru Supernova Slavonski Brod destinacija je uzbuđenja i zabave

Osim ekonomične i praktične kupovine, Supernova Slavonski Brod idealno je mjesto i za dobru zabavu. Uz dobro društvo, uputite se u Admiral klub gdje vas očekuju brojne popularne igre na sreću. Atraktivni jackpot iznosi svakodnevno se mijenjaju i rastu, stoga razumno i pametno iskušajte sreću i zaigrajte neke od najpopularnijih igara. Ljubazno osoblje za vrijeme vašeg posjete stoji vam na usluzi što boravak čini još ugodnijim. Isprobajte retro aparate, lucky spin, black jack, bezvremenski roulette, sretnih 45 i brojne druge igre i aparate koji skrivaju značajne dobitke. 
Svi punoljetni posjetitelji Admiral kluba mogu predahnuti i u ugodnom ugostiteljskim prostoru gdje mogu uživati u omiljenim pićima. Direktan pristup Admiral klubu s parkirališta centra Supernova Slavonski Brod jamči vam maksimalnu privatnost i jednostavan posjet u svako doba dana. Zaokružite vaš sretan dan odličnim dobitkom , uz pravu mjeru, prepustite se čarima igre i zabave te adrenalinu koji neće izostati zaigrate li neke od svjetski popularnih igara koje vas čekaju u Admiral klubu.

Zabavite se u okviru dopuštenih normi

Brand Admiral već je dobro poznat diljem Hrvatske, a dijelom je multinacionalnog koncerna Novo Swiss Group čije je sjedište u Švicarskoj. Ova Švicarska kompanija u Hrvatskoj je poznata i kao grupacija pod nazivom Novo Gaming u sklopu koje posluje tvrtka Interigre. Interigre je ujedno i najveći lanac automat klubova diljem Hrvatske te je koncesionar za priređivanja igara na sreću. Svojom dugom tradicijom i poslovanjem svakodnevno aktivno rade na uspješnom integriraju i implementaciji inovacija sa svjetskih tržišta. S više od 80 poslovnica automat kluba, nekoliko popularnih casina, više od 25 caffe barova, blizu 100 kladionica, restoran i atraktivan hotel u Zagrebu.

Odličan uspjeh duguju brizi oko zaposlenika kojih je preko 1.000, a poseban naglasak stavljaju upravo na kvalitetu svih usluga i proizvoda s najvišim standardom u poslovanju. Konstantnim usavršavanjem i edukacijom svojih zaposlenika stvaraju ugodnu atmosferu i odlično ozračje na svim svojim lokacijama. Najnovija tehnologija omogućit će vam odličnu zabavu, a entuzijazam i profesionalnost zaposlenika omogućit će vam osjećaj sigurnosti i zadovoljstva. Mrežu poslovnica šire diljem Hrvatske, a svoju prvu poslovnicu u sklopu Supernova grupe u Hrvatskoj otvaraju upravo u retail parku Supernova Požega. Striktno se drže pravila zabrane sudjelovanja u igrama na sreću svima koji su mlađi od 18 godina tako da je ulaz dopušten samo punoljetnim i odgovornim osobama koje imaju mjeru u zabavljanju.